U bevindt zich hier:

Firm is online!

De hernieuwde dynamiek in de vastgoedmarkt vraagt meer dan ooit om snel en volledig inzicht in de financiële, technische en commerciële prestaties van vastgoed. Onder de pijlers Inzicht, Risicomanagement en Strategie speelt Firm vastgoed en financiën in op deze latente behoefte. Zij verbindt hiervoor kennis over vastgoed met financiële expertise.

Firm is een adviesbureau voor partijen die vastgoed in eigendom hebben, financieren, ontwikkelen, beheren of gebruiken. Zij geeft inzicht in de gevolgen van de financiële activiteiten rondom het investeren, exploiteren en financieren van vastgoed. Daarnaast ondersteunt zij haar opdrachtgever bij risicomanagement en het bepalen van een (financiële) strategie. Haar onderscheidend vermogen is de verbinding tussen financiële expertise en kennis van vastgoed-, bouw- en huisvestingsmanagement.

Firm vastgoed en financiën is een spin-off van SBM Bouw- en vastgoedmanagers. Bij SBM constateerde men dat financieringsvraagstukken een veelvoorkomend knelpunt vormden bij vastgoedprojecten. Gebrek aan financieel inzicht en een analyse van de (financiële) risico's bleken veelal de oorzaak van stagnatie. SBM speelde hierop in door haar kennis van vastgoed met haar financiële expertise te combineren en hiermee haar opdrachtgevers te ondersteunen. Met deze nieuwe dienstverlening slaagden zij erin om de doorlooptijd van vastgoedprojecten te verkorten met een groter financieel succes. Hiertoe besloten zij om een aparte businessunit op te zetten, onder eigen naam en identiteit: Firm vastgoed en financiën.

Voor meer informatie over Firm vastgoed en financiën kijkt u op www.firmvf.nl of neemt u contact op met ons kantoor via 0546 – 80 33 50 of per mail info@firmvf.nl


Marten ter Haar

adviseur

NEEM CONTACT OP

Vastgoed met
financieel succes.

Vestiging Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Route naar Almelo >

Postadres
Postbus 665  
7600 AR Almelo

0546 - 80 33 50
info@firmvf.nl

Vestiging Apeldoorn

Bezoekadres
Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2023 - Firm vastgoed en financiën - KvK-nummer 66378052

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring