U bevindt zich hier:

Inzicht

Een goed inzicht vormt de basis voor een succesvolle vastgoedstrategie.

Ongeacht hoe groot uw portefeuille ook is, u wilt graag inzicht in de financiën rondom uw vastgoed. Firm verschaft u dit inzicht.

In een liquiditeitsprognose vertalen we uw vastgoed(portefeuille) naar kasstromen(inkomsten en uitgaven) en structureren we deze, zodat er een helder inzicht ontstaat in de financiën van uw vastgoed. Voor nu en in de toekomst. Graag sluiten we hierbij aan op de wijze waarop u binnen uw organisatie gewend bent de financiële zaken in beeld te brengen. In een investeringsanalyse rekenen we uw vastgoedplannen door. Een goed voorbeeld hiervan is de berekening van de Total Cost of Ownership (TCO). Hierbij geven we volledig inzicht in de financiële consequenties van uw plan, tijdens de gehele levensduur. U weet wat u kunt verwachten en kunt verschillende investeringsmogelijkheden goed met elkaar vergelijken. Ook kunnen we de financiële prestaties van uw vastgoed benchmarken. Dit doen we zowel binnen uw portefeuille (intern) als aan de markt (extern).  

Het bepalen van de juiste strategie en het nemen van beslissingen die in de lijn hiervan liggen vereist een goed en compleet inzicht. Firm geeft u dit.

Kijk in het menu onder 'inzicht' voor een greep uit de diensten die hieronder vallen.

Vastgoed met
financieel succes.

Vestiging Almelo

Bezoekadres
Hofstraat 79
7607 AC Almelo

Route naar Almelo >

Postadres
Postbus 665  
7600 AR Almelo

0546 - 80 33 50
info@firmvf.nl

Vestiging Apeldoorn

Bezoekadres
Stationsstraat 122
7311 MJ Apeldoorn

Route naar Apeldoorn >

Copyright 2023 - Firm vastgoed en financiën - KvK-nummer 66378052

Algemene voorwaarden Disclaimer Sitemap Contact Privacyverklaring